woensdag 28 juli 2010

Paris... l'amour pour toujours!

Bijna 2 jaar geleden werd ik ten huwelijk gevraagd in het romantische Parijs.
En voor degene die die link nog niet hadden gelegd op onze trouw...
daarom was Parijs ons thema op die dag :)

Omdat ik voor (en na) 26 juni niet veel meer aanwezig ben geweest hier in blogland, bewijzen we even met deze maaksels waarom!

Er werd geknutseld dat het een lieve lust was (tot zelfs ook de lust verdween maar het maaksel toch af moest) en zelfs Manlief deed mee  
                                                       aan de crea-bea avonden.
                                                                         (Hij is een grote fan geworden van dit woord!)

We maakten een Eiffeltoren-enveloppendoos met lichtjes die op het avondfeest ook dienst deed om de feestviltjes te ontvangen. (Met trouwens hilarische teksten op, dank je wel gasten)Foto met de lichtjes aan is jammer genoeg niet voor handen.


Als je je afvraagt wat die feestviltjes zijn, moet je hier maar eens kijken. Het was een groot succes!


Elk koppel kreeg een shoppingbag 'I love Paris' met een gepimpte aansteker en een zakje met hartjessnoepjes. Wat trouwens een mooi effect gaf toen alle gasten tijdens onze openingsdans met die aanstekers in de lucht zwaaiden, wat ook wel de bedoeling was :)

De zakjes zijn allen, en ja dat waren er heel veel, zelf getekend, geknipt, geplooid en geplakt! Wat toch vermeldenswaardig is.Elke tafel hadden we een naam gegeven van een monument in Parijs met een foto van ons beide of alleen. Want als je op citytrip gaat denk je er niet echt bij na dat die foto's voor de tafelverdeling nog van pas komen! En deze geplakt op een kubus met, en nu komt het harde werk gedeelte, papieren 4d Eiffeltorentjes. Yes, indeed! Muchos arbeitos! Maar de 'bruid-die-alles-perfect-wil-hebben' die ik was (en neen, bridezilla staat hier niet in het woordenboek) wou per sé kleine Eiffeltorentjes.


De bruidskids kregen een assortie naaimaaksel, maar door het ongeduld dat nu door mijn veel lichtere blonde haren (door de jamaicaanse zon) stroomt hebben jullie dit al kunnen zien. Toch nog even een foto :)
Tot daar het bewijs van mijn afwezigheid...rest my case.
3 opmerkingen:

 1. Jaandadde! Als ik ooit nog eens een feest geef, wordt jij mijn organisator!
  Wijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee wat een werk hebben jullie ervan gemaakt zeg ;) superleuk! En van harte en nog vele gelukkige jaren samen gewenst, al dan niet in Parijs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, ferm! Weddingplanner is misschien nog iets voor u!
  Zou ik daar misschien een feestzaal in Bokrijk op de foto herkennen? We hadden er het afgelopen weekend ook een bruiloft.

  Ook nog proficiat met de trouw!

  BeantwoordenVerwijderen