donderdag 15 maart 2012

Kleine weggevertjes!

Nu het zonneke onze lijfkes gelukkig maakt met hele porties vitamine D, is het hoog tijd om ook wat voor de medemens te doen. Dus dames, wie wil graag wat?
Ik heb in de aanbieding, schattig gebreide slofjes die dringend  nieuwe voetjes zoeken.
Eerlijkheidshalve moet ik melden dat ik ze niet zelf gemaakt heb. Ik kreeg deze slofjes van een lief vrouwke dat bij mijn oma in het rusthuis zit. Omdat ze te klein zijn voor de overactieve voetjes van ons pop geef ik ze graag met veel plezier aan een ander paar voetjes, die minder dan 9 maand oud zijn.Of, en deze zijn wel zelf gefabriceerd, een tof brocheke voor de dochter of uzelven?
Ja, 't mag ook voor de zoon of uwen echtgenoot zijn. U kiest.
Hoe de brochekes gemaakt worden vertel ik u een andere keer.
Laat me weten wie graag wat heeft in een reactie; pakketje 1 of 2 of de roze of gele slofjes en volgende week vrijdag 23 maart zal ons prutsemie een waarschijnlijk bezevert papierke in haar handjes hebben met de winnaars op. pakket 1
pakket 2

En dan nog een kleine mededeling. Op deze site kan je leuke stoffen bestellen, meer nog je kan per maand 5 monsters opvragen van elke stof. Deze sturen ze kosteloos naar je toe, zodat je een indruk hebt van de stofjes en de kwaliteit ed. Misschien de moeite om eens een kijkje te nemen.
Natuurlijk heb ik meteen 5 monstertjes besteld.

7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk! Nu de zon ons verblijd kan een heuze give away dat ook nog doen hoor.
  Ik wil heel graag de roze broches. Ik denk dat ze heel leuk staan bij mijn prinsessendochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo, aangezien ik nu zelf slofjes kan haken ga ik voor pakketje 1 van de broches. Ik vind die super en daarmee weet je ook al wat het geslachtje van de baby zal zijn.:-)
  Groeten katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Katrientje, nu weet ik het ook ;-) maar ik had het wel al gedacht nadat je vroeg vanwaar de handleiding van mijn kleed kwam.
  Ik doe mee met de give away, maar graag voor een foto van een door u zelfgemaakt kleedje ;-) kan dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke give away, ik vind de roze babyslofjes geweldig.
  onze dochter van 4,5 mnd trekt steeds haar sokjes uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou er de laatste koude dagen van de winter op slag door vergeten, zo'n superleuke brochekes!
  Ik ben nog een beetje groen achter de oren wat betreft blogland, maar ik heb al eventjes een snelkoppeling naar jouw blog op mijn bureaublad staan. Zo gaat het ook, hé. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pakket 1 of pakket 2... Oei, ook nog kiezen?! Met de spulletjes uit pakketje 1 zie ik de dochter zo door het huis rennen, met pakketje 2 zie ik mezelf pronken. Maakt me dus eigenlijk helemaal niet uit! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ding mee naar de gele of roze slofjes. Daar zou ik mijn kleinste nichtje van 3 maanden vast heel erg blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen