zondag 14 maart 2010

Het eerste "naaimaaksel".

Met trots stel ik jullie mijn eerste maaksel voor! Voor het eerst achter en in de naaimachine gekropen,want het draadje ging steeds uit de naald. En het eerste fleece-dekentje aan de hand van POPPIE is een feit. Met wat privéles van mijn doorgewinterde naaistermama heb ik na "amper" een hele namiddag dit werkstuk kunnen fabriceren. Ik noem het "de visdeken". Gelieve niet in close up te kijken,want helaas zijn de kinderziekten net zoals in mijn blog nog mateloos aanwezig. Een woordje van dank gaat uit naar Vixilady voor de info (hoe maak ik een fleece-dekentje) en het glamoureuze idee om een blog te beginnen. En dan nu de reacties... wat vinden jullie ervan?

7 opmerkingen:

 1. Woehoe!! Ik ben benieuwd naar al de dingen die nog volgen!!... veel succes ermee!
  x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof gedaan! En voor je eerste creatie al direct werken met meerdere laagjes, super!
  Hoe het werkt in blogland? Als je zelf reageert op mensen, dan komen ze bij jou piepen,en als ze het goed vinden, dan kom je in de leeslijst terecht. Maar het vooral graag doen, en vanzelf krijg je wel meer lezertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai zeg! proficiat!!
  doe zo verder en veel succes!
  grtjs
  edith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey ann,
  Goed zo !
  Niet dat ik veel ervaring heb met blogs - of andere computergerelateerde aangelegenheden - maar deze ziet er heel erg leuk uit.
  Ik vind voorlopig geen (maar dat kan dan ook weer aan mij liggen) foto's van andere van je toffe POPPIE maaksels die ik al in het echt heb gezien. Die zijn thans zeeeeeer de moeite!
  in ieder geval: doe zo verder !
  Veel groetjes,
  ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. amai voor je eerste creatie, niet slecht hoor!!! een beetje jaloers dat jij een naaimama hebt :-)
  kom zeker nog piepen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, die vis! En....gewoon beginnen, de rest volgt vanzelf. Als je bij mensen reageert wordt het vanzelf een grote kettingreactie en voor je het weet kun je al die leuke blogs niet meer bijhouden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Ann,

  Vindt het echt super wat je gedaan hebt! En wat een leuke ideetjes! Die creatieviteit van jou...om jaloers op te zijn. Zeker verder doen en ik kom geregeld 'ns neuzen tussen de toffe dingetjes.
  Grtz Martine

  BeantwoordenVerwijderen