donderdag 29 april 2010

give away...and make happy

Amai, 34 volgers, meer dan 5000 bezoekers, vele leuke en lieve reacties en twee maanden aanwezig in blogland! Dat verdient ne dikke Mercie en...

...ik ga jullie verblijden met een kleine give away.
Voor de trouwe lezers onder ons die niet weten wat dat is...

(Dan heb ik het over al die enthousiaste vrienden die ik de oren van het hoofd al heb geleuterd om eens te komen piepen op mijn blog)

...ik laat jullie weten wat jullie kunnen winnen en jullie laten weten of jullie willen meedoen!

Wat kan je winnen?


Een superdeluxe naaimachine sleutelhanger van fimo naar het al toverende singermodel van mezelf!

Of...
(Voor de niet-naaisters onder ons, maar ik wil wel graag meedoen mensen)

Een sleuthanger van fimo naar keuze!vrolijke aardbei met toetje          paaskuiken dat het koud heeft             sinaasappelbabouchka        


Hoe kan je meedoen?

Stuur een reactie met een antwoord op de volgende vraag:

"Wat was je leukste zelfgemaakte project, maakseltje of naaisels tot nu toe en waarom?"

En voor degene die niet projecten, maken of naaiselen:

"Wat zie je graag als volgend projectje van mezelf op deze blog verschijnen?"


Wordt volger of ben je al volger heb je 1x meer kans om te winnen!!


Je kan meedoen tot en met 15 mei.
Vergeet niet te vermelden wat je wil winnen!
Op 16 mei zal de onschuldige verloofde een winnaar uit het potje trekken.

veel succes!
39 opmerkingen:

 1. amai mooi gedaan poppie!!!
  mijn leukste project is het kleedje voor anna met de appeltjes; toch een beetje trots op want ik had een ander kleedje gebruikt als patroon en met beleg gewerkt.
  een project voor jou, mss stempelen??
  en volger ben ik al :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej, wat zijn ze leuk geworden joh! Dat Fimo is ook zo leuk om mee te werken! Ik doe zeker mee met je Give Away!

  Het leukste wat heb gemaakt? Ik heb in al mijn tassen tot nu toe veel plezier gehad maar waar ik het meest trots op was was toch wel het meest simpelste, toen ik mijn eigen labeltjes had gestempeld en op een van mijn tassen had genaaid! Ik vond dat zo erg gaaf! ;-)

  Ik ga uiteraard voor het naaimachientje, ik vind hem helemaal top!

  Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat naaimachientje is KEItof!! Ik doe mee!
  Mijn leukste naaisel, dat moet er nog aankomen, namelijk het Perfecte Rokske van Mama P, want ik zit al keilang uit te kijken naar een zelfgemaakt kledingstuk waar ik mee kan stoefen op het werk, haha :-)
  Al ben ik ook wel heel tevreden over mijn omkeerbare boodschappentas die ik nu ook al twee weken meesleur en waar zoooooo veel in kan.
  Ik ben ondertussen ook bezig met het ontwerpen van een nieuw labeltje en ik krijg daarbij de hulp van Manlief, en da's fijn, want zo is het iets van ons beiden en kan Manlief toch ook een beetje deel uitmaken van mijn uit te hand gelopen hobby :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!! Super leuk gemaakt! Mijn fimo zit nog echt in de begin fase, dus ben een tikje jaloers ;-) Gezond jaloers natuurlijk hé!

  Ik wil zeker mee doen, maar mijn projectje is nog niet af... Maar ik heb dan ook nog effe tijd natuurlijk!

  In ieder geval proficiat met al je volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zweer het u, ik broedde momenteel op het idee om een naaimachientje van Fimo aan een hangertje te maken... Lap! Tof dus! En ik doe natuuuurlijk.
  Ik ben trots op mijn ververslap, zelf bedacht en 'k vind hem schoon maar vooral heel praktisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, wat een leuke naaimachine! ik doe graag mee!
  Mijn leukst project was het boxkleed voor de baby van vrienden, voornamelijk omdat dit het begin van mijn naai-carriere was. Hij is niet eens zo goed gelukt, maar het was wel leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat naaimachientje is echt mooi! Dat zou ik héél graag winnen. Ik ben het meest trots op de autostoel die ik terug bekleed heb, met het geweldige carsstofje van Kokka. Mijn zoontje is er weg van en ik ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauw, ik doe mee voor een sleutelhanger, liefst die met de baboeshka.
  Het mooiste dat ik ooit gemaakt heb, is mijn eigen trouwkleed. Binnenkort zal ik daar wel eens een blogje aan besteden (als we vijf jaar getrouwd zijn), dus dan kunnen jullie mijn kunstwerk bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hih, die naaimachine is supercool!
  Ik doe dan ook graag mee aan je give away!

  Het leukste wat ik tot nog toe gemaakt heb, is mijn bloes uit de naailes.
  Ze past perfect en is overal heel netjes afgewerkt. Zoals je ziet, ik ben er trots op :).
  Want al mijn vorige kledingprojecten waren een minder groot succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou van de naaimachine!!! Als ik niet win ben je mij toch een swapje verschuldigd denk ik ;). Bij deze wil ik heel erg graag meedoen!!!

  Maar het leukste wat ik tot nu toe zelf gemaakt heb. Ik denk dat dat mijn stewardessen en piloten outfits waren voor een feestje. Super hard aan zitten zwoegen, maar zo heerlijk om de avond zelf iedereen van de organisatie in zo'n outfitje te zien rondhuppelen :). Kers op de taart "waar hebben jullie die kostuums gehuurd?" Echt leuk-leuk. Spijtig genoegd heb ik daar geen fatsoenlijke foto's van, het was een studentenfeestje en ik wil jullie margi foto's besparen haha :). Nu ik erbij nadenk. Ik denk dat al mijn verkleed projectjes het leukste zijn, mijn sailor moon outfit was ook super leuk om te maken :). Ik denk dat ik op mijn blog eens een extra rubriekje verkleden ga aanmaken haha. :) Ik heb precies nog heel wat liggen wat ik nog niet met de wereld gedeeld heb :). <3 verkleden, elke gelegenheid is goed genoegd. Misschien moet ik morgen stof gaan zoeken en mij zaterdag als rode roos verkleden. Het is 1 mei voor iets :)

  Maar wat spannend! Wie weet win ik deze keer wel eens want ik win nooit met een give away, ik zal maar denken dat ik geluk in de liefde heb dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. how, echt een vies lange uitleg van mij, en vrouw gij zijt goed met fimo, wanneer hadden we die priveles weer gepland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh, die naaimachien is echt tof! Die wil ik wel winnen natuurlijk :-)
  En mijn mooiste maaksel, hmm.. Ik denk de rugzak die ik maakte voor mijn zoon, daar ben ik nog steeds een beetje trots op! Het heeft nogal wat denkwerk in de aarde gehad, maar hij is goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh joepie een Give-away ;D
  Het leukste wat ik heb gemaakt ik denk het kleedje met witte bolletjes...
  Omdat ik het patroon een beetje zelf heb bedacht en het zit als gegoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb je die zelfgemaakt!!!!!! Zalig!
  Ik vind de naaimachine ook erg bij mezelf passen :-)
  En een onschuldige verloofde. Dat klinkt wel goed, hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. & uiteraard ga ik voor de sleutelhanger met de naaimachine... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk bezig!! Ben een echte volger (al ben ik niet aangemeld, maar ik ben er zeker van dat je weet dat ik mee op de eerste rij sta :-) ) ... mijn mooiste projectje?? Nu MOET ik gewoonweg zeggen dat het oorbellen zijn he?! Maar er eentje uitkiezen... pff!! Jij mag er maandag eentje kiezen uit de onderste bijna 140 paar :-)
  Succes ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn allermooiste project zijn mijn twee kindjes! Wat kan ik nog mooier maken! hm...eens kijken, ik denk mijn eigen trouwkleed, ketting en oorbellen incl.Daar ben ik wel fier op. En ik zou heel graag de naaimachine winnen, daar ik zelf al reeds 26 jaar met een groter model werk. nog veel succes met je projecten! goed bezig, doe zo verder...work with passion! uw tanteke Clara

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke give away. Even verzinnen wat mijn leukste projectje is...... Nou, ik vind zelf de postzakken die ik maak erg leuk, maar ook mijn slaappopjes vind ik schattig, en ja mijn baboushka's vind ik ook zo leuk....nou ik kan niet echt een keuze maken. Eigenlijk ben ik trots op alles waar ik aan begin en ook afmaak. Ik vind jou popje Mona trouwens ook een schatje.
  Als ik zou winnen zou ik graag de naaimachine winnen. Hij is erg leuk.
  Ik wens je een fijne dag,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi mooi! Ik hou van het naaimachinetje ...
  Mijn leukste project tot nu toe is mijn toch zo praktisch en bruikbaar GSM zakje. Het heeft al zijn nut bewezen!
  Veel groetjes, stikkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 20. via via via via via strand ik zojuist op je blog :)! Wat is het hier leuk! En ik ben zelfs nog op tijd voor een geweldige give away! Ik vind het fimo naaimachientje helemaal het einde, dus ik schroom niet om de vraag te beantwoorden....
  Mijn leukste maaksel project zijn mijn yoyo haarbandjes! Ik heb het idee om yoyo's op haarbandjes te doen niet zelf bedacht, maar heb er wel een lieve/kitsche/zoetsappige draai aan gegeven :D!

  Liefs Nikki
  Kom is een kijkje nemen op mn blogje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn leukste naaisel tot nu toe, tis te zeggen, hetgene waar ik het meest fier op ben, is het stolpplooikleedje voor Nora. Maar er staat nog zo veel op de "to do-lijst" dat dit snel kan veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. JEEETJE wat een leuke fimo naaimachine!!!! Die is ge-wel-dig! En natuurlijk doe ik dan dus graag mee met de give-away. Mijn leukste zelfgemaakte project zijn denk ik mijn wolvilten sleutelhangers van onverjaardagstaarten, puddinkjes, naaimachientjes, diertjes, etc. Hier een link, zodat je een idee hebt wat ik maak:

  http://www.flickr.com/photos/evelyndiertens/4405405613/in/set-72157623289711302/

  En leuk dat je ook even kwam kijken op mijn blog! ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zo, en dan ook nog volger geworden, dan heb ik nog meer kans op het leuke naaimachientje -_^ !

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Via, via (Dutch Apple) kom ik net op je blog. Wat gezellig ziet dit eruit!! En ik doe graag mee aan je give-away. Kan dat eigenlijk als ik je nog maar net ontdekt heb? Maar ik ben helemaal verliefd op het fimo-aardbeitje!! En dan moet ik nog vertellen wat mijn leukste projet ooit was... Ha ha, ik vind elk (klein) projectje dat af is het leukst, tot er weer een nieuwe komt. Op t moment ben ik helemaal verslaafd aan het maken van kettingen van oude knopen en lint/band uit grootmoeders tijd. Ik heb er al een paar mensen mee verrast en de reacties waren erg leuk!! Ik hoop dat ik een kansje mag wagen bij je give-away. Ik zal me ook als je volger aanmelden!! Groetjes, Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe ook graag mee! Erg leuk gedaan! Welke ik graag wil ben ik nog niet uit... :-)
  Mijn leukste projectje? Een aftelkalender voor mijn vriendje toen we vorige jaar naar Parijs gingen in de vorm van een collage.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw heel erg leuk! Jij bent echt een kei in fimo precies !! Ik wil dan ook graag meedoen met deze actie, en mij maakt het helemaal niet uit welk ik win; want ik vind alles leuk!

  Mijn leukste project is een schoolproject; dat verder liep tot een heuse CD cover! Ik maakte namelijk voor mijn Master een Milowboek en hij vond dit zo leuk; dat hij besloot het te gebruiken voor zijn CD hoes! http://www.fame.nl/images/uploaded/1wulfien/week41/popmilow.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een coole sleutelhanger, dat stikmachientje! Super!

  Ik ben het meest fier op dit: http://miss-stik.blogspot.com/2010/04/ik-haat-ensemblekes.html Toen het net af was vond zij het maar niks maar een week of twee geleden (met het warme weer) was ze erg fier op het topje.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het leukste naaisel tot nu toe is de vlaggenlijn voor mijn pasgeboren nichtje.
  Ik vind de naaimachien hanger helemaal gewedig daar gaat mijn voorkeur dan ook naar uit.

  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jee, die naaimachine is echt gaaf!!! Die zou ik wel willen, hoor...

  Mijnmeest bijzondere projectje heb ik gisteren gemaakt. Het eerste kledingstuk voor mijn schatje. Het was bijzonder snel af, maar leuk om te doen :-)

  Groetjes Jorike

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh dat aarbeitje ziet er ongelooflijk schattig uit!
  Aangezien ik nog niet lang pruts, is het leukste wat ik tot nu toe maakte een appel-ketting uit fimo zoals meisjesmama ze ooit is maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Het leukste project was een foto album dat ik gepimpt heb voor het huwelijk van een bevriend koppel! En voor diezelfde gelegenheid heb ik een kleedje gemaakt voor mijn dochter en voor mij een knooplint en clutch in dezelfde stof!
  Ik denk dat dit de dingen zijn waar ik het meeste plezier aan gehad heb!
  En wat ik nu het leukst vind... Maakt niet uit! Ik kan niet kiezen! Alles is zowiezo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het eerste naaiproject wat in me op komt en wat ik tot nu toe het leukste vond waren naamslingers als kraamkado'tjes. Ik vond ze erg leuk om te maken en de ouders waren er erg blij mee!
  Trouwens, wat een super leuke fimo-naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een dot van een naaimachien!
  Ik wil heel graag meedoen aan je give away.
  Ik ben eigenlijk heel trots op al mijn Ebi projecten, maar het allermeest toch op mijn zelfgehaakt regenboogdeken voor mijn toekomstige neefje/nichtje!

  Ik hou mijn vingers gekruisd en wacht in spanning af!


  Groetjes
  Ebi

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dat naaimachientje zie ik ook wel zitten ;-)
  Mijn leukste project was de tipi die ik maakte voor mijn achterneefje. Hij vond het ook geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waaaaaaaaaaw! Supermooie sleutelhangers zeg! Ik ben dol op het aardbeitje! Het leukste/mooiste en tot nu toe enige project dat ik maakte zijn de doopsuikerzakjes voor mijn dochtertje, héééééééééééééééél veel zakjes gestikt in allerlei mooie stofjes, ben er echt heel fier op.
  Veel groetjes en keep on going met deze blog, het is hier leuk toeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een toffe give away! Het meest trots ben ik op het maken van het eerste twirlpakje van mijn dochter. Zonder enige kennis van zeken en als eerste project een Roosbroek zonder zaken en een mislukte rits wilde ik een 4way-stretch pakje gaan maken met broek en en jurk en naar eigen ontwerp. De stof was maar liefts € 40,-- per meter! Of ik gek was ofzo. Met wat instrucyies van een lieve andere naai-mama kon ik aan de slag en het lukte! En toen was ik verslaafd aan stofjes, lapjes knoopjes en andere zelfmaakfreubels.
  Nou ik praat maar en praat maar zo'n kletskous ben ik.

  Take care!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Sorry, er zit chips ofzo tussen ons toetsenbord waardoor sommige letters niet goed pakken als je niet heel hard intikt!
  Zal deze eerst een op zijn kop houden en goed schoonmaken. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 38. o, ik ben nog net op tijd! ik ben via een omwegske hier terecht gekomen, zal u is direct gaan volgen. want amai, schoon maaksels.
  ik vind uw stikmachien-sleutelhanger keitof.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. The funniest thing I made was in 7th grade a dress and I forgot the zipper.lol, yes its true. Count me in for the sewing machine so sweet.

  BeantwoordenVerwijderen