woensdag 14 april 2010

Help !! Wedding stress!?

Dames, meiden en iedereen die het hoort, een inspiratieprobleem heeft zich aangemeld.Graag zouden de verloofde en het blonde ongeduld een leuk kadootje geven aan de kindjes die naar de mis komen. Maar...zowel de aanstaande (en hij is al zo creatief :) als de tegenwoordig stressie bruid zitten in een creatieve block op gebied van deze kadootjes. 
Wie o wie heeft een leuk ideetje om deze kids te verblijden na een uur stilzitten.
Ons thema is Parijs ( dat hebben we al) en dan stopt het zo een beetje...

Dus ideetjes, creatieve voorstellen en zelfs tutorials over kleine leuke kadootjes  zijn zeer welkom.

9 opmerkingen:

 1. de vilten vliegtuigjes van liv zijn wel leuk
  op een potlood passen ze trouwens ook
  en dan samen met een dooske smarties ofzo


  stuur trouwens je adres eens door via de mailknop op mijn site www.oo-jipie.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vilten eifeltoren ;). Nee wat misschien leuk is, is een schildersschort , liefst uit zwart-wit gestreepte stof met een baret en waterverf en penselen erbij, en eventueel ook zo'n plaat waarop ze de verf mengen. Dan zit je helemaal in de sfeer van Parijs en het is iets leuks wat ze nog goed kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan dan inderdaad die schort maken... Heb ergens een stofje gezien in het Parijs thema ;-) Een vilten eifeltoren vind ik anders wel leuk! Dacht er ook meteen op! Eifel koekjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Poppie! Ik probeer meestal kado'tje te verzinnen waar je nog echt iets mee kan doen en niet enkel naar kan kijken.

  De strepen t-shirts met baret is altijd het eerste waaraan ik moet denken bij frankrijk. Ik weet niet van waar je bent, maar ik weet dat ze op dit moment zwart met wit gestreepte katoen verkopen bij Moens Modestoffen op de turnhoutse baan in Antwerpen, ik geloof voor 3 euro per meter. Dus als je van die buurt bent, moet je al niet meer alle stoffenwinkels aflopen, of als je toevallig gaat shoppen in Antwerpen, het ligt vlakbij het centraal station.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ging ooit naar een trouwmis en daar stond een ijskraampje na afloop!
  Dat was echt een heel groot succes.
  Het was zo een mooie, ouderwetse ijskar, helemaal niet zoals die camionnetes die je nu soms ziet rijden.
  Past dat ook niet in het thema? Fransen eten toch ook ijsjes? :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Janina: lol, denk idd dat die ook ijsjes eten. Maar zo een ijskar zou spijtiggenoeg te veel tijd in beslag nemen, wij hebben een zeer strak schema te volgen namelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een vilten Eifeltoren lijkt me wel leuk en om het nog wat specialer te maken zou je er een magneetje of een button kunnen van maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We gaven onze bruidskindjes een leuke handpop. Ze kregen in het begin van de dag en konden zich op die manier (voor hen saaie momenten) goed bezig houden met elkaar. Was echt een topper. In het thema Parijs moet er ook zoiets te doen zijn. Niet?

  BeantwoordenVerwijderen